Stu Forster/Getty Images
GARETH BALE

NAJVEĆA VELŠKA ZVIJEZDA NA NEOBIČAN SE NAČIN PRIPREMA ZA VELIKI OKRŠAJ PROTIV VATRENIH U OSIJEKU 'Bio sam šokiran kad sam ga vidio!'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 05. lipanj 2019. 10:14

Kraći odmor između obveza u Realu i igranja za reprezentaciju Walesa protiv Hrvatske, najbolji Velšanin, Gareth Bale, provodi - igrajući golf!

I to u jednom od elitnih velških golfskih klubova, Southerndownu, čiji su se članovi nemalo iznenadili kad su vidjeli nogometnu mega zvijezdu Balea da se u nedjelju popodne pojavio na terenu s 18 rupa!

- Bio sam šokiran kad sam ga vidio! Igrao je sa svojim prijateljima, bio je jednu rupu iza mene. Pa iako je bio u svom društvu, usput smo malo razgovarali. Gareth je sjajan tip, ostavlja dojam sretnog čovjeka. Ako ga Real Madrid ne želi, mogao bi razmisliti da sljedeće sezone preseli kod nas, dosta je napredovao u igranju golfa u posljednjih godinu dana - rekao je dugogodišnji član ovog elitnog kluba Lewis Phillips.

CARDIFF, WALES - MARCH 24:  Gareth Bale of Wales during the 2020 UEFA European Championships qualifying group E match between Wales and Slovakia at Cardiff City Stadium on March 24, 2019 in Cardiff, United Kingdom. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

Proveo je Bale nekoliko sati na golfskom igralištu, a nakon završetka igre, družio se i fotografirao s golferima koji se ponose članstvom u ovom klubu.

Bale je, inače, zaljubljenik u ovaj sport i dio vrta u svom domu (Vale Glamorgana) pretvorio je u igralište golf sa 17 rupa.

Linker
17. travanj 2024 22:20