Stefan Wermuth / REUTERS
NIKAKO NIJE DOBRO

NAKON MODRIĆA, NOVI TEŽAK UDARAC ZA VATRENE Klopp poslao tešku vijest Anti Čačiću: Lovren otpao, izbornik odmah našao zamjenu!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. listopad 2016. 22:42

Jürgen Klopp je izbrisao Dejana Lovrena s popisa kandidata hrvatske reprezentacije ocjenom da stoperu trebaju barem dva tjedna za oporavak od ozljede prepona.

“Redsi” su, inače, skupo platili pobjedu kod Swanseaja (2-1) jer su im iz stroja ispala trojica prvotimaca. Adam Lallana odšepao je s terena nakon 20 minuta, također zbog ozljede prepona, dok je Lovren krajnjim naporom izdržao utakmicu na mokrom terenu. Na koncu je utvrđena i ozljeda engleskog reprezentativnog braniča Nathaniela Clynea.

- Lallana je rano osjetio bolove. Pokušao je, ali nije izdržao. Lovren je osjetio bolove u završnim trenucima dvoboja. Takve se stvari događaju, nije ništa preozbiljno, ali zahtijevat će određeno vrijeme za terapiju. U ovom trenu niti jedan nema izgleda za nastupe u dresu reprezentacije, ali 16 dana koliko nam ostaje do derbija s Manchester Unitedom moralo bi biti dovoljno za njihov povratak u kadar - rekao je Klopp.

Lovren dakle neće doći na okupljanje reprezentacije zbog ozljede leđa zadobivene u prvenstvenom susretu između Liverpoola i Swansea, a izbornik Čačić je umjesto ozlijeđenog Lovrena u reprezentaciju pozvao stopera Rijeke Mateja Mitrovića.

Linker
25. travanj 2024 08:03