Screenshot: Sportske novosti

U PONEDJELJAK U SN

NAVIJAČI vs. HULIGANI Hrvatska se brani u Bordeauxu! Uvijek vjerni dodatno se mobiliziraju...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.06.2016. u 23:33

 • Klub navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni uputio je javni apel da što više pravih navijača dođe u Bordeaux i osujeti huliganske planove o novim neredima i prekidu utakmice. Organiziraju se novi autobusi navijača iz Hrvatske i Hercegovine, HNS-u su se javili i branitelji, oglasila se 4. gardijska brigada... Svi s maksimalnom podrškom Vatrenima i čvrstom porukom huliganima: "Gadovi, nećete proći.."

  Ponedjeljak je dan konačne odluke i što se tiče kazne UEFA-e - HNS će platiti paprenu cijenu za nerede u St.Etienneu, na tome će i ostati, jer UEFA jako dobro zna s kakvim idiotima imamo posla i da su teže sankcije upravo što žele te rušilačke horde.

  Sportske u ponedjeljak donose i ekskluzivni intervju s najskupljim desnim braničem na svijetu, Modrićevim prijateljem iz Reala Danielom Carvajalom koji zbog ozljede nije mogao na Euro. Carvajal poručuje:

  - Želim svom prijatelju Luki brzi oporavak i da bude spreman za osminu finala. Hrvatska je dosad potvrdila da je velika momčad, ali Španjolska je pokazala najviše od svih....

  SN s kompletnim izvještajima s Eura bit će na kioscima i na neradni dan u srijedu 22. lipnja.

  Iz drugih medija