CROPIX
IZBORNIK DALIĆ SMIRIO SITUACIJU

NEPOTREBNI INCIDENT OBILJEŽIO ODLAZAK HRVATSKE NA AMERIČKU TURNEJU Vatreni poludio na fotografa: 'Snimi me još jednom i izbacit ću te s aerodroma!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2018. 12:19

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je rano jutros za SAD gdje će od petka do utorka odigrati prijateljske utakmice s Peruom (23. ožujka, Miami) i Meksikom (27. ožujka, Dallas).

Izbornik Zlatko Dalić i malobrojna hrvatska ekspedicija (većina igrača stiže izravno u Miami gdje je zakazano okupljanje za ponedjeljak), poletjeli su jutros s Plesa, a ranojutarnje buđenje (oko pet sati ujutro) nije dobro sjelo hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću koji je u Zračnoj luci "Franjo Tuđman" nervozno reagirao na fotografa Cropixa.

- Snimi me još jednom i izbacit ću te s aerodroma, majke mi..., poručio je veznjak Intera, a situaciju je kratko prokomentirao i izbornik Zlatko Dalić:

- Malo smo nervozni ujutro...

S preliminarnog popisa izbornika Zlatka Dalića na put nisu krenuli Dejan Lovren zbog ozljede stopala, Matej Mitrović zbog ozljede zadnje lože te Ivan Santini i Marin Leovac.

Hrvatska te susrete igra u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a izbornik Dalić zadovoljan je što će s druge strane terena također stajati sudionici svjetske smotre.

"Htio sam suparnike sa SP-a i dat ću svima priliku, iskoristiti sedam dana za komunikaciju, druženje i zbližavanje. Ne možemo očekivati neke vrhunske izvedbe, ali sigurno moramo pokazati na kakvom smo putu. Peru i Meksiko dat će nam pravu sliku", poručio je Dalić.

Linker
17. travanj 2024 17:36