Screenshot: YouTube

POVIJESNA UTAKMICA

NEZAPAMĆENA HISTERIJA NA KOSOVU ZBOG DOLASKA HRVATSKE Vijesti zvuče nestvarno - cijeli stadion je rasprodan u šest sati!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2016. u 17:48

 • Hrvatska reprezentacija predvođena Lukom Modrićem sljedećeg tjedna kreće na prva dva gostovanja u kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo 2018, i to protiv dviju reprezentacija s kojima se Vatreni dosad još nisu susreli.

   

  Hrvatska će u četvrtak 6. listopada gostovati kod Kosova, a tri dana poslije, 9. listopada igraju u Finskoj.

  Nikada Vatreni nisu igrali protiv ove dvije reprezentacije, a vijesti koje stižu s Kosova uoči povijesne utakmice za domaćina svakako podižu atmoseru. Naime, utakmica će se igrati u albanskom gradu Skadru (niti jedan stadion na Kosovu ne ispunjava uvjete UEFA-e pa će se igrati na stadion 'Loro Boriçi'), a svih 17.000 ulaznica koliko je pušteno u prodaju planulo je u rekordnom roku. Po informacijama s lica mjesta, karte su planule u šest sati!

   

  Euforija je veća čak i od one prije godinu dana kada je u Albaniji gostovala reprezentacija Srbije, a razlog je jednostavan - nogometna reprezentacija Kosova prvi put u svojoj povijesti igra službenu domaću utakmicu i to u kvalifikacijama za SP.

  Kosovo
  REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS
   

  Uz to, Kosovo je u prvom kolu remiziralo u Finskoj 1:1 pa su nade domaćina velike, iako u goste stiže moćna Hrvatska predvođena Lukom Modrićem.

  Tagovi
  Iz drugih medija