CROPIX
SPAVALI DO PODNEVA

NIŠTA OD SLAVLJA: UMJESTO OPUŠTANJA NAKON VELIKE POBJEDE, VATRENI IZGUBILI CIJELU NOĆ U kamp su stigli kad je već svanulo sunce

NAPORAN PUT Startna mundijalska pobjeda skromno proslavljena
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. lipanj 2018. 11:32

Vatreni su startnu mundijalsku pobjedu nad Nigerijom proslavili samo na travnjaku. U zagrljaju sa svojim sjajnim navijačima koji su ih snažno i bučno bodrili sve vrijeme utakmice u Kalinjingradu.

Međutim, poslije slavlja više nije bilo. Konačno, iako je trijumf otvorio vrata drugog kruga, daleko je sve od konačnih rješenja, napravilo se mnogo, a zapravo se nije još napravilo - ništa. Slijede Argentina i Island, tu se mora oplemeniti ono što su uradili Super orlovima.

Ali bez obzira na tu činjenicu, da se i željelo slaviti, nije se moglo. Vatreni su u svoju bazu stigli tek jučer u šest sati ujutro! Odmah po završetku ogleda Andrej Karamić i Ante Rebić bili su podvrgnuti dopinškoj kontroli, pa ih se čekalo više od sat vremena. Nakon toga je slijedio odlazak na aerodrom, sve moguće formalnosti koje se moraju obavljati prije leta. Slijedio je let, pa onda opet formalnosti nakon leta. Na koncu i put do hrvatske baze. Tako je prošla cijela noć. Kad su Vatreni stigli u svoj kamp, na obzorju se već pojavilo sunce.

Dečki su otišli na odmor, pa na - spavanje do podneva. Tako je eto, prošlo vrijeme nakon trijumfa nad Nigerijom. Slavlja su odgođena za neka druga vremena, sad je sve posvećeno pripremi ogleda s Argentinom, koja hrvatsku reprezentaciju čeka 21. lipnja u Nižnom Novgorodu.

Pripreme su počele već jučer kad su se Dalićevi dečki dobro naspavali. San im je zaista trebao nakon neprospavane noći...

Linker
27. travanj 2024 07:21