Matej Mitrović
 Joosep Martinson / Getty Images
TEŠKI TRENUCI

OTPISANOG VATRENOG SILNO JE POGODILA DALIĆEVA ODLUKA 'Ako on nije među 4 najbolja hrvatska stopera, onda bi netko trebao sebe ozbiljno preispitati!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 05. lipanj 2018. 13:20

Braniča Club Bruggea Mateja Mitrovića silno je pogodio izostanak s popisa, sve je radio kakao bi bio dio reprezentacije na Mundijalu, čak je i neke utakmice u završnici prvenstva preskočio kako ne bi pogoršao ozljedu i bio spreman za reprezentativno okupljanje.

Sada će na priliku za novo veliko natjecanje morati čekati još dvije godine. Jučer nije želio ništa komentirati iako ga je silno pogodila odluka izbornika Zlatka Dalića.

I dok Mitrović nije htio govoriti, svoj je komentar ponudio njegov zastupnik Ivan Cvjetković, član hrvatske reprezentacije u povijesnoj utakmici sa SAD-om.

- Ako Matej Mitrović nije među najbolja četiri hrvatska stopera, a kada je igrao tri puta manje nego sada pokazao je da mu je tamo mjesto, onda netko mora sebe preispitati što uopće raditi u nogometu. O liku i djelu onoga kojem je teže bilo donijeti ovakvu odluku, a odlučio je još davno, nego izgubiti od Brazila izjasnit ću se poslije Svjetskog prvenstva. A Hrvatskoj želim da bude prvak svijeta - rekao je Ivan Cvjetković.

Linker
27. travanj 2024 05:43