Zagreb, 120319.
Kaptol centar, Nova ves.
Dodjela nagrade Komunikator godine.
Na fotografiji: Davor Pavic i Zlatko Dalic, komunikator godine.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX

PONOVNO NA VRHU

PA, KAKO TO? ZLATKO DALIĆ U FINALU BOLJI OD VOJKA V! NOVO PRIZNANJE ZA IZBORNIKA Kretor čudesnog srebra dobio i Grand Prix: 'Zahvaljujem se svima...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.03.2019. u 14:41

 • Brojnim priznanjima za uspjeh s hrvatskom reprezentacijom u Rusiji, izbornik Zlatko Dalić dodao je još jedno.

  Proglašen je za komunikatora godine Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i ponio je kući statuu, poznatiju još i kao Grand Prix.

  To je prvi puta da je netko iz svijeta sporta dobio Grand Prix. Dalić je na najbolji način prenosio svoje ideje, a u finalu ove nagrade još su bili reper Vojko V, znanstvenik Igor Rudan ,posthumno general Petar Stipetić i svećenik Tvrtko Barun, koji je voditelj isusovačke službe za pomoć izbjeglicama.

  Hrvatski izbornik je na velikom skupu u Kaptol Boutique Cinema rekao:

  Zagreb, 120319.
Kaptol centar, Nova ves.
Dodjela nagrade Komunikator godine.
Na fotografiji: Zlatko Dalic, komunikator godine.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
  Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
   

  - Zahvaljujem se na ovom priznanju. Ne mislim za sebe da sam veliki govornik, a niti pisac, iako je nedavno izdana knjiga Rusija naših snova. Ja sam samo nogometni trener, a u javnoj komunikaciji pokušavam biti što jednostavniji i prirodniji, onakav kakav jesam. I da moje poruke budu što jasnije i razumljive.

  Dalić je opet istaknuo ključnu ulogu igrača, koji su najzaslužniji za uspjeh u Rusiji. A srebro iz Moskve donijelo je nagradu i Hrvatskoj turističkoj zajednici za projekt kojim su fotoreportera AFP-a Yurija Corteza doveli u posjet Hrvatskoj.

  Salvadorac Cortez postao je poznat nakon utakmice polufinala Hrvatske i Engleske kada je završio u urnebesnom slavlju u klupku naših igrača nakon pobjedničkog pogotka Mandžukića u produžecima, a njegove sjajne fotografije obišle su cijeli svijet.

  Iz drugih medija