Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX/Arhiva

Na fotografiji: Mario Vušković

MORA NA OPERACIJU

POBJEDA MLADE HRVATSKE OSTALA U SJENI OZLJEDE HAJDUKOVOG DRAGULJA! Izbornik našao i svjetlu točku: On će biti veliki dobitak za hrvatski nogomet!

AUTOR:
  • Predrag Jurišić

 • OBJAVLJENO:
 • 16.11.2019. u 17:04

 • Prijateljska utakmica mladih reprezentacija uzrasta do 20 godina: Albanija - Hrvatska 0:1 (0:0)

  U prijateljskoj utakmici u Elbasanu, mlada reprezentacija Hrvatske (do 20 godina) svladala je vršnjake iz Albanije 1:0 (0:0). Pogodak odluke postigao je Leon Kreković u 83. minuti nakon lijepog dodavanja Filipa Kosića, a izbornik Ognjen Vukojević kaže:

  - Bila je to odlična utakmica, naši su dečki iskazali kvalitetu i zasluženo smo pobijedili. Posebno je dobro odigrala obrana, na čelu s Dominikom-Aloisom Orozom, kojem moramo podariti najveću pozornost, taj bi srednji branič trebao biti veliki dobitak za hrvatski nogomet! Sad igra u Red Bull Salzburgu i nastavit ćemo ga pratiti i zvati u nacionalnu vrstu – rekao je Vukojević, pohvalivši i Krekovića.

  Na žalost, srednji branič Mario Vušković nezgodno je pao u jednom duelu i slomio je ruku, pa će mu liječnici operativnim zahvatom morati namjestiti kost...

  - Na trenutke je bilo i preoštrih startova, domaći su suci gdjekad dopuštali previše oštrine. I da nije bilo tog nesretnog trenutka i ozljede Vuškovića, sve bi u ovdje bilo idealno. Bili smo lijepo ugošćeni, a domaćin nam je bio Džemal Mustedanagić, šef svih mladih selekcija u albanskom Savezu. Nedostajali su nam Franjić, Palaversa, Čolina i Kotarski, no svejedno smo ovu kalendarsku godinu okončali pobjedom, nemamo još ni jedan poraz, ostvarili smo dosad tri pobjede i upisali jedan remi – rekao je Vukojević.

  Hrvatska je igrala u ovom sastavu (3-4-3): Pandur - Vušković, Oroz, Smolčić - Benić, Hanuljak, Bušnja, Vuk - Bajić, Baturina, Mitrović (još su igrali: Bermanec, Matić, Sopić, Ševelj, Krizmanić, Kosić, Čevis, Kreković i Durdov).

   

  Tagovi
  Iz drugih medija