Foto: Dragan Matic / CROPIX
SEDAM SATI ZA POVIJEST

POGLEDAJTE KAKO SU VATRENI OBILJEŽILI 'BESKRAJNI DAN' HRVATSKOG SPORTA 'Ovo je video kojem je ne treba poseban opis! Nezaboravno! Neponovljivo...'

BESKRAJNI DAN Sedam nevjerojatnih sati proletjelo je poput minute, ali emocije, ponos i sjećanja ostaju za cijeli život
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 16. srpanj 2019. 22:17

Sjetili su se Srebrni iz Rusije jučer spektakularnog dočeka u glavnom gradu Hrvatske prije točno godinu dana. Oglasili su se preko društvenih mreža i još jednom iskoristili priliku zahvaliti navijačima na prijemu u Zagrebu i uglavnom svi redom objavili video dug 59 sekundi na kojem su snimke slavlja reprezentativaca u avionu i autobusu kojim su dolazili na glavni zagrebački trg, uz čudesno slavlje na njemu.

Hrvatski igrači trenutačno su razasuti po cijelom svijetu gdje uglavnom obavljaju naporne pripreme sa svojim klubovima, no ono što se zbilo 16. srpnja 2018. godine nisu zaboravili.

Mario Mandžukić danas je na Instagramu više puta 'reagirao'. Uz prvu fotografiju na kojoj je on u prvom planu ispred prepunog Trga bana Jelačića zapisao je:

View this post on Instagram

Sanjaš o ovom trenutku, treniraš za taj trenutak i vjeruješ u njega... Ali ipak, kada se zaista dogodi, bolje je od svega što si mogao zamisliti Ponosan sam i zahvalan što je naš uspjeh na SP-u toliko značio svim ovim sjajnim ljudima koji su nam priredili ovakav nezaboravan doček #hrvatska #ponos #zajedništvo #mojadomovina #malazemljavelikisnovi #mm17 You dream about this moment, you work hard for this moment and you believe in this moment... But still, when it actually happens, it’s better than anything you could have ever imagined I am so grateful that our World Cup performance meant so much to all these amazing people #beproud #family #croatia #smallcountrybigdreams #mm17

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

- Sanjaš o ovom trenutku, treniraš za taj trenutak i vjeruješ u njega... Ali ipak, kada se zaista dogodi, bolje je od svega što si mogao zamisliti. Ponosan sam i zahvalan što je naš uspjeh na SP-u toliko značio svim ovim sjajnim ljudima koji su nam priredili ovakav nezaboravan doček.

I onda uz objavljeni video dodao:

- Nezaboravno! Neponovljivo! Nevjerojatno! I neopisivo!

Lovre Kalinić je na Instagramu objavio:

- Video kojem ne treba poseban opis... Samo mogu reći da sam zahvalan i ponosan što sam dio ove nevjerojatne generacije koja je izazvala ovakve emocije, zajedništvo i radost. Hvala svima koji su ovaj dan učinili nezaboravnim.

Oglasio se, naravno, i Domagoj Vida:

- Sedam nevjerojatnih sati proletjelo je poput minute, ali emocije, ponos i sjećanja ostaju za cijeli život. Hvala vam od srca na ovom neponovljivom dočeku.

Ivan Perišić je uz video kratko upisao "16. VII. 2018. #EndlessDay #Zagreb", dok je Vedran Ćorluka zaključio:

- One year ago our dreams became reality. Hvala Hrvatska na nezaboravnom dočeku i beskrajnom danu.

Tin Jedvaj također je objavio video.

- Godinu dana otkad je cijeli svijet vidio tko ima najbolje navijače. Hvala Vam na nečemu što ćemo pamtit cijeli život - napisao je Jedvaj, dok je Andrej Kramarić poručio:

- Nezaboravno, nestvarno, neopisivo! Hvala Hrvatska.

Mateo Kovačić osvoju je fotografiju na Instagramu na kojoj slavi na krovu autobusa opisao riječima "There is no better feeling!!!!". Josip Pivarić objavio je niz fotografija slavlja otprije godinu dana, kao i svoju aktualnu s majicom na kojoj piše "Endless day" u kojoj su se fotografirali i Šime Vrsaljko, Ivan Rakitić, Dominik Livaković...

- Endless day 16. 07. 2018. Dan koji je bio nestvaran, neopisiv i nezaboravan. Hvala cijeloj Hrvatskoj na tome!

Bio je to stvarno beskrajni dan...

Linker
19. travanj 2024 02:17