Screenshot: YouTube

IZ PORTUGALA DRAŽEN ANTOLIĆ

POGLEDAJTE VIDEO S TRENINGA VATRENIH: DALIĆ PRIPREMA NOVU HRVATSKU! Istaknula se sasvim nova postava koja nikad nije igrala zajedno, dojam je - sjajan

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.09.2018. u 22:10

 • Hrvatska se u Portugalu priprema za prijateljski okršaj s Portugalom (četvrtak 20:45), a Zlatko Dalić napravio je u utorak ozbiljan trening koji je trajao čak 85 minuta. Pohvalio je htijenje igrača, jer sve su činili u visokom ritmu i s mnogo energije.

  Raspoloženje je bilo izvrsno, momčad je izgledala vrlo dobro. U igri u kojoj ih je podijelio u tri ekipe na pola terena, posebno se istaknula postava u kojoj su bili Pašalić, Čop, Pjaca, Jedvaj, Pivarić, Bradarić i Brozović. Na treningu su bila 22 igrača, svi koji konkuriraju za utakmicu s Portugalom.

  Posljednji su se priključili Domagoj Vida i Josip Pivarić, koji su propustili prvi trening u ponedjeljak.

  VIDEO: DRAŽEN ANTOLIĆ

    

  Reprezentacija radi u The Kampusu kojeg su izgradi Englezi, na travnjaku vrijednom milijun eura, kakav ima 17 engleskih premijerligaša.

  Na jugu Portugala, pak, s posebnim pijetetom sjećaju se pokojnog brazilskog vozača Formule 1, Ayrtona Senne, po kojem se zove avenija u kojoj se nalazi trening centar.

  Senna je nedaleko kupio vilu čija je vrijednost 5-6 milijuna eura, koja je u međuvremenu promijenila tri vlasnika, ali Portugalci mu nikad nisu zaboravili što je odabrao baš njihov kraj.

  Iz drugih medija