Emilio Andreoli/Getty Images
HVATAJU GA VEĆ GODINU DANA

POSLJEDNJA IZJAVA SREBRNOG VATRENOG MORALA BI ODUŠEVITI JOSEA MOURINHA I SVE U MAN. UNITEDU 'Uvijek sam to govorio, san mi je zaigrati u Premier ligi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2018. 13:08

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić već je neko vrijeme na meti Manchester Uniteda koji ga je još prošlog ljeta pokušao dovesti na Old Trafford, ali pregovori su u konačnici propali.

Jose Mourinho vidio ga je kao idealno riješenje u napadau 'crvenih vragova', a nakon posljednjih izjava Vatrenog ne bi bilo čudno da se ponovno uključi u utrku za njegovim dovođenjem.

Ivan Perišić obratio se novinarima uoči utakmice u petom kolu Lige prvaka protiv Tottenhama gdje je rekao kako mu je oduvijek bio san zaigrati na Otoku.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal with Ante Rebic    REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine
Ramadani je zastupnik i Rebića i Perišića

- Uvijek sam to govorio, san mi je zaigrati u Premeri ligi. U nogometu je sve moguće, vidjet ćemo u budućnosti, sada sam koncentriran na Inter.

Perišić je bio jedan od glavnih aduta Vatrenih i izbornika Zlatka Dalića na putu do srebra na nedavno zavšrenom Svjetskom prvenstvu, a ove je sezone u dresu Intera upisao dvije asistencije i dva pogotka.

Talijane i Perišića sada očekuje dvoboj protiv snažnog Tottenhama, ali Hrvat najavljuje kako neće ići na bod.

- Mi znamo igrati samo na pobjedu. Znamo da su jaki, ali ako ćemo igrati samo na bod onda ćemo izgubiti - kazao je Perišić.

Linker
26. travanj 2024 16:36