Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Russia vs Croatia - Fisht Stadium, Sochi, Russia - July 7, 2018 Croatia's Dejan Lovren celebrates winning the penalty shootout REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

SITUACIJA PRED OTVARANJE

POTVRĐENA CRNA PROGNOZA Na Španjolsku bez Dejana Lovrena, ali za otvaranje Lige nacija se zato vraća jedan od ključnih Vatrenih

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.09.2018. u 18:40

  • Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za susret Lige nacija protiv Španjolske u Elcheu u utorak (20.45 sati).

    Branič Liverpoola je tek završio terapiju zbog ozljede zdjelice zbog koje još nije zaigrao za svoj klub ove sezone i ne bi bio spreman nastupiti protiv Španjolaca. Stoga će Lovren u svom klubu nastaviti raditi po programu oporavka.

    Osim na Lovrena, izbornik Dalić na utakmici protiv Španjolske od igrača koji su bili standardni na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zbog ozljeda od ranije ne može računati niti na napadače Andreja Kramarića i Antu Rebića, dok će se momčadi u Španjolskoj priključiti dokapetan Ivan Rakitić koji je prema ranijem dogovoru propustio prijateljsku utakmicu protiv Portugala u Faru.

    Iz drugih medija