CROPIX
DALIĆEVO DRUŠTVO U AKCIJI

POTVRĐENA NOVA PRIJATELJSKA UTAKMICA VATRENIH 'Drago nam je što uveličavamo 100. godinu kluba koji je Hrvatskoj dao nekoliko reprezentativaca'

Piše: HinaObjavljeno: 25. travanj 2019. 17:37

Hrvatska nogometna reprezentacija uveličat će proslavu 100. rođendana Nogometnog kluba Omiš odigravanjem prijateljske utakmice 31. svibnja u Omišu, objavili su u četvrtak iz Hrvatskog nogometnog saveza.

"Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Dan Mullan/Getty Images
Getty Images

Svjetski doprvaci će 8. lipnja u Osijeku igrati kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020. protiv Walesa, a tri dana poslije ih čeka i prijateljski susret s reprezentacijom Tunisa u Varaždinu.

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Splitu gdje će biti do utakmice s Omišom, nakon čega će se pripremati za dvoboj s Walesom u Opatiji do 7. lipnja, kad će se zaputiti prema Osijeku.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 10:15