Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Croatia's Ante Rebic celebrates scoring their first goal with team mates REUTERS/Carlos Barria
REUTERS/Carlos Barria

BIT ĆE VELIKO POJAČANJE

POVRATAK JUNAKA IZ RUSIJE S NESTRPLJENJEM SE ČEKA I U HRVATSKOJ I U NJEMAČKOJ Stigle sjajne vijesti: 'Nedostaje nam njegova osobnost i igračka klasa'

AUTOR:
  • Slaven Kižlin

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 07:55

 • Hrvatska je prošlog četvrtka odigrala 1:1 s Portugalom. Bila je to prva utakmica Vatrenih nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i prva prilika da vidimo neka nova lica kojima je izbornik Zlatko Dalić dao priliku u ovom prijateljskom ogledu.

  Bila je to i utakmica u kojoj se vidio izostanak Ante Rebića, nedostajala je njegova prodornost na obje bočne pozicije.

  I u Eintrachtu jedva čekaju njegov povratak na teren, a čini se da bi se to moglo uskoro dogoditi. Rebić je, naime, počeo trenirati s loptom, ne svom snagom, jer još uvijek osjeća bolove u trbušnom zidu, međutim, situacija je svakim danom sve bolje, na veselje izbornika Dalića, ali i novog trenera Eintrachta Adolfa Hüttera.

  - Vidi se napredak, ne mogu točno kazati kada će biti potpuno spreman. Ali i on je sam sretan. Nadam se da će što prije zaigrati, nedostaje nam njegova osobnost i igračka klasa - rekao je Adolf Hütter.

   

  Iz drugih medija