VICEPRVACI SVIJETA U KINU EUROPA

POZIVAMO VAS NA PROMOCIJU KNJIGE ZLATKA DALIĆA KOJU SMO SVI ČEKALI 'Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 17:05

U srijedu, 12. prosinca u 15:30 sati u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb) održat će se otvorena promocija autorske knjige Zlatka Dalića "Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu".

Izdavač su Sportske novosti uz pokroviteljstvo Podravke, a na otvorenoj promociji, na koju je poželjno doći i u dress codu hrvatske reprezentacije, bit će predstavljeno luksuzno izdanje knjige na najkvalitetnijem papiru u velikom formatu, s puno vrhunskih fotografija, koje će biti u prodaji za samo 99 kn, a moći će se kupiti na promociji.

Promocija je otvorenog tipa i Zlatko Dalić potpisat će i određeni broj knjiga, koliko bude u mogućnosti, a na promociji u nogometnim razgovorima uz njega će sudjelovati Miroslav Ćiro Blažević (pisac predgovora), Marin Pucar (predsjednik uprave Podravke i bivši nogometaš), komentator Anton Samovojska, te Mario Zorko, glavni urednik SN i novinar Dražen Antolić. Voditelj će biti Marko Šapit.

Knjiga "Rusija naših snova" jedinstvena je knjiga izbornika koji je s Hrvatskom napravio povijesni pothvat na SP-u u Rusiji. Knjiga donosi Dalićev autorski pogled iznutra o veličanstvenom pohodu do finala Svjetskog prvenstva, izbornikovu priču o skrivenim detaljima i dramatičnom putu kako je " izgubljena momčad" osvojila svijet.

"Rusija naših snova" na originalan način otkriva Dalićevu tajnu uspjeha i istinu kako su nogometaši ujedinili Hrvatsku i svima postali inspiracija.

Knjiga u kiosk-formatu "Rusija naših snova", na 180 stranica, nalazi se i u prodaji na kioscima za samo 49 kn.

Bitno je spomenuti da Zlatko Dalić svu zaradu daruje u humanitarne svrhe, Zakladi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

Linker
20. travanj 2024 06:04