REUTERS
OKRŠAJ SE NASTAVLJA I UOČI UTAKMICE

PREDSJEDNIK REALA IZVAN SEBE OD BIJESA NAKON OKRŠAJA S VODSTVOM SAVEZA 'To što su napravili je izraz nepoštovanja prema našem klubu, to je nečuveno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2018. 14:18

Nakon što je Zinedine Zidane neočekivano dao otkaz na mjestu glavnom trenera Real Madrida s kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, njegovu zamjenu u kraljevskom klubu pronašli su u izborniku Španjolske Julenu Lopeteguiju.

Lopetegui je vrlo brzo postao bivši izbornik Španjolske jer je njegova odluka da potpiše s Real Madridom naljutila čelnike tamošnjeg nogometnog saveza. Odluka o njegovom otkazu na mjestu izbornika šokirala je igrače i španjolsku javnost samo dva dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ista odluka razljutila je i predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza.

"Dobio je otkaz jer je Savezu povrijeđen ponos, a za nas je takva odluka bila izraz nepoštovanja prema klubu. Imali smo legitimnu slobodu za ovaj posao koji je profesionalan i častan, ali taj naš dogovor nekako je interpretiran kao nelojalan. Predsjednikov odgovor bio je nečuven. Ništa ne opravdava to što Lopetegui neće voditi Španjolsku u prvoj utakmici na SP-u", rekao je Perez španjolskim novinarima i tako nastavio "rat" sa Savezom.

Linker
24. travanj 2024 17:03