REUTERS/Juan Medina
REUTERS

OKRŠAJ SE NASTAVLJA I UOČI UTAKMICE

PREDSJEDNIK REALA IZVAN SEBE OD BIJESA NAKON OKRŠAJA S VODSTVOM SAVEZA 'To što su napravili je izraz nepoštovanja prema našem klubu, to je nečuveno!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.06.2018. u 12:18

 • Nakon što je Zinedine Zidane neočekivano dao otkaz na mjestu glavnom trenera Real Madrida s kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, njegovu zamjenu u kraljevskom klubu pronašli su u izborniku Španjolske Julenu Lopeteguiju.

  Lopetegui je vrlo brzo postao bivši izbornik Španjolske jer je njegova odluka da potpiše s Real Madridom naljutila čelnike tamošnjeg nogometnog saveza. Odluka o njegovom otkazu na mjestu izbornika šokirala je igrače i španjolsku javnost samo dva dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ista odluka razljutila je i predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza.

  "Dobio je otkaz jer je Savezu povrijeđen ponos, a za nas je takva odluka bila izraz nepoštovanja prema klubu. Imali smo legitimnu slobodu za ovaj posao koji je profesionalan i častan, ali taj naš dogovor nekako je interpretiran kao nelojalan. Predsjednikov odgovor bio je nečuven. Ništa ne opravdava to što Lopetegui neće voditi Španjolsku u prvoj utakmici na SP-u", rekao je Perez španjolskim novinarima i tako nastavio "rat" sa Savezom.

   

  Iz drugih medija