Reykjavik (Island), 110617.
Stadion Laugardalsvollur.
Kvalifikacijska utakmica reprezentacije Islanda protiv reprezentacije Hrvatske za svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.
Na fotografiji: hrvatska reprezentacija.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

NOVE GARNITURE

PROCURILE SU FOTOGRAFIJE NOVOG DRESA VATRENIH Rezervni dres dobio je potpuno novo ruho, a premijeru bi mogao imati na američkoj turneji

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.03.2018. u 08:23

 • Nogometna reprezentacija Hrvatske uskoro će otputovati na mini pripremnu turneju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Vatreni će se zaputiti prema SAD-u gdje će u noći s 23. na 24. ožujka odigrati prijateljski ogled protiv Perua u Miamiju, a potom četiri dana kasnije u Dallasu protiv Meksika.

  Na ovom utakmicama Vatreni će najvjerojatnije nastupiti u novim garniturama dresova. Točan izgled novih dresova procurio je krajem studenog prošle godine na portalu Todosobrecamisetas.com, a isti je portal sada objavio i fotografije garnitura dresova kakvi bi Vatreni trebali nositi na američkoj mini-turneji.

  Rezervni dres dobio je potpuno novi izgled, a riječ je o dizajnu crno-plave boje s većim kvadratima. Vjeruje se da bi Hrvatska protiv Perua, koji igra u bijelim dresovima, mogla istrčati upravo u tom dresu.

  Novi dizajn dresova hrvatske reprezentacije pogledaje OVDJE.

  Tagovi
  Iz drugih medija