CROPIX
PRAVI HIT

PROMOCIJA KNJIGE ZLATKA DALIĆA I U SPLITU Zbog golemog zanimanja drugo izdanje na kioscima od petka, izbornik svu zaradu daruje u humanitarne svrhe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 21:24

Zlatko Dalić svoju knjigu "Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu" u izdanju Sportskih novosti, promovirat će i u Splitu.

Svečana promocija s potpisivanjem knjige održat će se u četvrtak, 27. prosinca u Domu Hrvatske vojske, dvorana Lora, Poljudsko šetalište 21 u 13.30 sati.

Dalićeva knjiga "Rusija naših snova" rasprodana je u rekordnom roku, a zbog golemog zanimanja drugo izdanje bit će na kioscima od petka, 28. prosinca. Na promociji u Splitu moći će se kupiti i luksuzno izdanje u tvrdom uvezu po cijeni od samo 99 kn.

Hanza media

Radi se o jedinstvenoj knjizi izbornika koji je s Hrvatskom napravio povijesni pothvat na SP-u u Rusiji, o Dalićevom pogledu iznutra o veličanstvenom pohodu do finala Svjetskog prvenstva, njegovoj iskrenoj priči sa skrivenim detaljima i dramatičnom putu kako je s "izgubljenom generacijom" osvojio svijet i ujedinio Hrvatsku.

Zlatko Dalić svu zaradu od knjige daruje u humanitarne svrhe, Zakladi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

Linker
23. travanj 2024 09:55