Hanza Media, Reuters
'SITUACIJA JE LOŠA'

PUCAJU LI SPONE IZMEĐU IGRAČA I IZBORNIKA? Luka Modrić konačno otvorio dušu: 'Jesmo li mi igrači uz izbornika? A što da sad radimo?!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 07. listopad 2017. 02:25

Rezultatom 1:1 protiv Finske Hrvatska je ugrozila plasman na Svjetsko prvenstvo. Luka Modrić je kao kapetan ponovno vukao Hrvatsku koliko je mogao, no nije imao najbolju pomoć suigrača. Nakon utakmice bio je vidno razočaran.

"Uvelike smo kompromitirali naš odlazak na Svjetsko prvenstvo ovim lošim rezultatom. Do gola smo imali inicijativu dok Finska nije praktički ni došla do 20-ak metara, ali nakon vodstva mi je nevjerojatno da smo se povukli uz sav dužan respekt njima. To je nedopustivo da se reprezentacija Hrvatske nakon što zabije gol povuče i čeka što će se dogoditi. Teško mi je objasniti koji je razlog"rekao je Modrić pa nastavio:

"Ne treba bježati od toga da mnoge stvari nisu dobre, ne možemo se vaditi na negativnu atmosferu oko reprezentacije i zahtjeve navijača za ostavkama i odlascima čelnih ljudi koji vode Savez. To nam ne može biti izlika, moramo biti van toga, fokusirati se na teren… Nikada nismo odlučivali tko će biti izbornik ili tko vodi Savez. Mogu govoriti u svoje ime, ali ja nikada nisam igrao za onoga koji vodi Savez, niti za izbornika. Ja sam igrao za Hrvatsku i to je ono najvažnije, to me čini sretnim i ponosnim. A koliko god navijači zahtijevali od nas mi na to ne možemo utjecati i to je van naše domene", rekao je Luka pa rekao par riječi o tome jesu li igrači uz izbornika:

"Što da sada radimo. Krenuli smo u kvalifikacije kakvi jesmo, sada moramo sve skupa izgurati do kraja. Je li Čačić izbornik za ovu reprezentaciju? Pitate malo preteška pitanja. Do utakmice s Islandom bilo je sve idealno, sada u zadnjim utakmicama smo zaredali lošim rezultatima i odjednom ništa ne valja, što i je, situacija je loša, katastrofalna, ali imamo tu jednu šansu za popravak."

Linker
21. travanj 2024 18:41