Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
'ON JE TOP!'

REPREZENTATIVNA 'JEDINICA' PRASNULA U SMIJEH NA VRLO OZBILJNO PITANJE O SUIGRAČU IZ DINAMA: 'Nemojte mu reći da sam to rekao...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2019. 09:26

Nakon velike pobjede Vatrenih (3:1) na Rujevici u ključnom okršaju protiv Slovaka, Hrvatska je izborila novo veliko natjecanje. Euro 2020. bit će peto zaredom na koje su se plasirali hrvatski nogometaši, a Zlatko Dalić postao je drugi izbornik (uz Ćiru Blaževića) koji je spojio plasman na svjetsko i europsko prvenstvo.

Jedan od najzaslužnijih za cijeli ostvareni kvalifikacijski ciklus bio je Dinamov vratar Dominik Livaković koji se svojim kvalitetnim nastupima nametnuo kao reprezentativna 'jedinica':

"Stvarno sam presretan što igram s ovakvom ekipom, mladi su odigrali odličnu utakmicu. Bili smo jako smireni u svlačionici, pokazali smo da mirnoćom možemo ovakvu utakmicu preokrenuti. Imamo iskusne igrače poput Broza i Luke, znali smo da to možemo. Imamo odlične igrače, što da vam kažem... Petko je top! Nemojte mu reći da sam to rekao, ha-ha-ha", zaključio je sjajno raspoloženi Livaković.

Hrvatska je osvajanjem skupine najvjerojatnije biti u drugoj jakosnoj skupini uoči ždrijeba Eura koji će se održati 30. studenoga u Bukureštu.

Linker
20. travanj 2024 16:09