Screenshot: Twitter/HNS
ATMOSFERA ZA PET

SAMO IM ČUDO NEVIĐENO MOŽE ODUZETI SVJETSKO PRVENSTVO Vatreni 'vedri i nasmijani' stigli u Atenu, izabrali hotel u maloj oazi, večeras prvi trening

Piše: HinaObjavljeno: 11. studeni 2017. 14:49

Nakon uvjerljive maksimirske pobjede (4-1), kojom je načinila veliki korak prema plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je doputovala u Atenu uoči nedjeljnog uzvratnog susreta protiv Grčke.

"Vatreni" su u grčku metropolu stigli vedri i nasmijani, svjesni kako ih samo čudo može udaljiti s World Cupa.

Premda hrvatski izbornik Zlatko Dalić poziva na oprez, teško je vjerovati da hrvatska vrsta može propustiti takvu priliku. Posebice što u povijesti kvalifikacija za svjetska i europska prvenstva nitko nikada nije ispustio tri gola prednosti.

Reprezentacija nije smještena u Pireju gdje će se igrati utakmica, već je izabrala hotel Intercontinental u središtu Atene. Hotel se nalazi u mirnom dijelu grada daleko od buke i vreve grčke metropole.

Kako zbog dogovora HNS-a i Grčkog nogometnog saveza na obje utakmice nema gostujućih navijača, svaka delegacija može brojati maksimalno 50 članova.

Prema posljednjim informacijama iz hrvatskog stožera Mario Mandžukić se oporavio i trebao bi biti spreman za sutrašnji ogled.

Dalićevi odabranici večeras će trenirati na travnjaku stadiona Georgios Karaiskakis, a utakmica je u nedjelju u 20.45 sati po hrvatskom vremenu.

Linker
20. travanj 2024 00:40