Rijeka, 310815.
Stadion Rujevica.
Press konferncija nogometnog kluba Rijeka.
Na stadionu su u tijeku zanji radovi pred prvu sluzbenu utakmicu.
Na fotografiji: Matjaz Kek i predsjednik kluba Damir Miskovic.
Foto: Sergej Drechsler / Novi list / CROPIX
CROPIX

POTVRĐENA PRIČA

SN OTKRIVA DRAMATIČNE DETALJE NOĆI NA RUJEVICI U jednom trenutku prvi je favorit za izbornika bio - Matjaž Kek

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.10.2017. u 23:11

 • Zlatko Dalić na koncu je jednoglasno izabran za nasljednika Ante Čačića, ali njegovom imenovanju prethodili su burna noć i jednako burno jutro. Što je i logično kada izbornika smijeniš i nasljednika tražiš doslovno nekoliko sati prije leta za utakmicu nakon koje, lako moguće, sljedeću neće dočekati.

  Naime, u jednom trenutku kao prvi favorit za klupu Vatrenih slovio je Matjaž Kek, slovenski stručnjak koji je kao trener Rijeke prethodnih godina ostavio neizbrisiv trag u hrvatskom nogometu...

  Da stvar bude nevjerojatnija, Keka je za novog izbornika predložio - Damir Mišković! Rijekin predsjednik jučer je ostao nedostupan, ali nekoliko ljudi iz HNS-a potvrdilo nam je tu priču.

  Nakon što nam je Finska u zadnjih 20-ak minuta održala školu nogometa, u svečanoj loži ispunjenoj članovima saveza zavladala je prava panika. Svima je bilo jasno da se Čačić potpuno izgubio, ali mnogi među njima nisu ni izbliza imali sliku njegovog nasljednika.

  U toj panici u jednom je trenutku - a ponoć je već bila davno prošla - istupio Damir Mišković. "Zaboravimo sada sve klupske interese, jer Hrvatska uvijek mora biti iznad svih nas"...

  Srdjan Vrancic / CROPIX
  CROPIX
   

   

  CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U NEDJELJNOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI