DAN ZA PAMĆENJE

SPORTSKE NOVOSTI DARUJU SVOJE ČITATELJE! DAN ZAJEDNIŠTVA, POSNOSA I SREĆE U utorak samo u SN-u: Veliki poster na obljetnicu velike proslave srebra

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2019. 00:26

Dan zajedništva, ponosa i sreće dan je kojim će Hrvatska danas obilježiti obljetnicu velike proslave srebrne medalje hrvatskih reprezentativaca s Mundijala u Rusiji, a koji bi nakon ovogodišnjeg obilježavanja mogao postati tradicionalan.

Inicijativa za njegovo obilježavanje krenula je od izbornika Zlatka Dalića i producenta agencije Organizatori bez granica, Aleksandra Kovačevića, i to iz Grada heroja – Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, a uz Vukovar, u utorak 16. srpnja, proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće održat će se i u Iloku, Đakovu, Nijemcima, Bjelovaru, Sinju, Ogulinu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru, Vinkovcima, Kostreni, Livnu, Ljubuškom, Grubišnom polju, Vrbovcu, Donjem Miholjcu i brojnim drugim gradovima.

Sportske novosti tom prigodom daruju svoje čitatelje velikim posterom i slikom koja će zauvijek ostati u sjećanju svih navijača Vatrenih.

Linker
19. travanj 2024 17:24