Ronald Gorsic / CROPIX
(NE)MOGUĆA OPCIJA

TOČNO U PODNE SKUPŠTINA HNS-A Najavljivala se smjena Davora Šukera, ali čini se ipak ništa od promjena na vrhu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. prosinac 2019. 11:49

U hotelu Hilton Garden Inn danas je u podne Skupština HNS-a, redovna sjednica kako bi se usvojio plan rada za 2020. godinu. Potom će na proljeće, u ožujku ili travnju biti sljedeća Skupština koja će na dnevnom redu imati prihvaćanje izvještaja o radu u 2019. godini.

O ovoj se Skupštini puno pisalo kao mogućem trenutku smjene Davora Šukera, ali od toga danas neće biti ništa. U međuvremenu inicijatori promjena u HNS-u stali su na loptu, iako nisu digli ruke i očito je da mira u Nogometnom savezu neće biti ni dalje.

Koliko se god to danas na Skupštini vjerojatno neće vidjeti, osim ako se ne pojavi netko tko će iskočiti i za govornicom ponuditi drugačiju priču. Međutim, ni to ništa ne bi promijenilo... Danas ne.

Jedino je pitanje koliko će se pojaviti zastupnika na Skupštini, na nekima od posljednjih sastanaka podosta ih je izostalo, ali postojao je kvorum za odlučivanje. Nakon Skupštine najavljena je press konferencija. Hoće li se na njoj oglasiti Šuker? Obično je dosad bilo tako.

Zagreb, 260519.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige, 
GNK Dinamo -  Hajduk Split.
Na fotografiji: slavlje GNK Dinama koji je  osvojio 20-ti naslov prvaka Hrvatske, Ante Vucemilovic Simunovic, Davor Suker.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Linker
24. travanj 2024 13:12