Damir Krajac / CROPIX
DVOBOJ NA RUJEVICI

TRI GLAVNA DALIĆEVA CILJA U UTAKMICI S JORDANOM Izbornik sa stručnog stajališta ima jedan važan zadatak, pod uvjetom da se odigra ozbiljno

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. listopad 2018. 18:19

Hrvatska večeras u 20.45 na Rujevici dočekuje Jordan. Izbornik Zlatko Dalić ispremiješao je sastav za ovaj prijateljski susret i u Rijeci će imati priliku testirati neka nova lica, ali i dati priliku onima koji je ne dobivaju toliko često.

U ovom smo tekstu izdvojili tri glavna cilja izbornika Vatrenih:

DATI PRILIKU NEKIM IGRAČIMA

Izbornik hrvatske reprezentacije ima pojedine igrače koje želi vidjeti na djelu, prvi put Bartoleca, ili još jednom Milića, Santinija, Livaju... i to mu je glavni zadatak u ovoj utakmici sa stručnog stajališta, pod uvjetom da se odigra ozbiljno i da se može nešto u njoj vidjeti.

POBJEDA PRED DOMAĆOM PUBLIKOM

Kad se igra s reprezentacijom poput Jordana pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, međutim nogomet piše svakakve rezultate. Treba dobiti, odigrati dobro jer navijači na tribinama Rujevice to će htjeti vidjeti kod Hrvatske, bez obzira što Srebrni neće zaigrati u najjačem sastavu.

ODRŽATI POZITIVU NAKON ENGLESKE

S Engleskom je prošloga tjedna odigrana jaka utakmica, bilo je slabosti u igri koje se neće moći ispravljati s Jordanom jer niti je momčad kompletna, niti je Jordan u tom smislu mjerilo, ali sasvim sigurno popravljen je dojam nakon Španjolske i valja održati tu pozitivu. Već kao uvod u Španjolsku u Zagrebu.

Linker
25. travanj 2024 12:34