Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
KAKVA ODŠTETA

TURSKI DRAGULJ KOJI JE VALJAO VATRENE PO MAKSIMIRU U SREDIŠTU POZORNOSTI Može otići iz Borussije, ali samo za 150 milijuna eura

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. rujan 2016. 12:21

Prelistavajući turski tisak i glavne vijesti njihovih medija na dan utakmice s Hrvatskom, lako je doći do saznanja da su klubovi važniji i očito zanimljiviji od Terimove selekcije.

U dnevnom listu Hurriyet još jednom su se pozabavili s pitanjem izostanka Arde Turana, odnosno činjenicom da je Terim na to “goruće” pitanje morao odgovarati i na press konferenciji uoči maksimirskog dvoboja. Uz to je naglašeno kako će rezultat kvalifikacijskih dvoboja dati odgovor na pitanje je li Terim bio u pravu kada je bitno pomladio momčad riješivši se Arde i još petorice senatora koji su proteklih sezona bili nositelji u turskoj reprezentaciji.

Pored toga zabrinulo je Turke i ozljeda napadača Unala, koji je zbog problema s preponama morao odustati od susreta s Hrvatskom. Navodi Hurriyet da je to veliki peh za Terima, koji se morao suočiti s ozbiljnim nedostatkom napadačkih rješenja. Ali, reprezentacija je u sjeni vijesti i tema iz najvećih turskih klubova, pa je tako najviše prostora dobila informacija da Bešiktaš potražuje od Fiorentine pola novca kojeg je prije tri tjedna Wolfsburg platio za Marija Gomeza. U Bešiktašu ističu kako su ugovorom o posudbi s Fiorentinom dobili i pravo na 40% udjela u nekoj budućoj prodaji, stoga smatraju da je pravovaljan njihov zahtjev da dobiju dio velikog kolača kojeg je utržio talijanski klub od Wolfsburg.

Bave se Turci i pitanjem forme glavnim igrača Galatasaraya, stanja u Fenerbahčeu, a jedna od zanimljivijih tema je i poruka na Instagramu kako bi Emre Mor mogao u Barcelonu, ali samo za 150 milijuna eura.

Linker
16. travanj 2024 01:57