Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TREBAJU SE DOKAZATI NA TERENU

VATRENI APSOLUTNI FAVORITI NA KLADIONICAMA Bookmakeri vjeruju Dalićevoj momčadi, kao i Andreju Kramariću

Hrvatska nogometna reprezentacija u Osijeku dočekuje Wales u svojoj trećoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman na Euro 2020. godine. Vatreni dosad na kontu imaju jednu pobjedu (Azerbajdžan) i poraz (Mađarska), a susret televizijski prenosi Nova TV s početkom od 15 sati.
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 08. lipanj 2019. 15:30

Svjetske kladionice inače veliku su prednost u svojim koeficijentima dale Hrvatskoj. Koeficijent na njenu pobjedu kreće se od 1,4 do 1,63, na remi je koeficijent od 3,6 do 4,05, a na trijumf Velšana od 5,4 do 6,8. Vatreni su favoriti, no gotovo identični koeficijenti bili su na Hrvatsku i protiv Mađarske pa znamo kako je završio ogled u Mađarskoj.

Vjeruju bookmakeri da će Hrvatska dobiti utakmicu 1:0, na taj je rezultat najmanji koeficijent i iznosi 5. Misle, isto tako, da će na dvoboju biti svakako postignuto manje od tri pogotka.

Na opciju manje od 2,5 gola koeficijent je oko 1,6, a na veći broj golova diže se na čak 2,4 u nekim kladionicama. Andrej Kramarić glavni je favorit za postizanje prvog pogotka, najmanji koeficijent na njega iznosi 4,3, ali zanimljivo je da je u nekim kladionicama ispred njega Bruno Petković. Na trećem mjestu među Hrvatima je Ivan Perišić, a na prvom među Velšanima Gareth Bale.

Linker
25. travanj 2024 16:13