Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

KVALIFIKACIJE ZA EURO

VATRENI ĆE IMATI GLASNU PODRŠKU S MAKSIMIRSKIH TRIBINA Ulaznica još ima, evo koliko se navijača očekuje na okršaju protiv Azerbajdžana

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.03.2019. u 10:54

 • Do utorka u 18 sati kad su zatvorene blagajne na maksimirskom stadionu, prodano je 17.000 ulaznica za utakmicu Hrvatska - Azerbajdžan koja se igra u četvrtak u 20.45.

  Blagajne su otvorene i danas (srijeda) od 10 do 18 sati, a također i na dan utakmice. Karata ima, vrijeme će biti ljepše nego prethodnih dana, pa svi koji mogu imaju priliku uživo pogledati hrvatsku reprezentaciju na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

  S obzirom na ritam prodaje može se očekivati više od 20.000 gledatelja na stadionu.

  Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Russia vs Croatia - Fisht Stadium, Sochi, Russia - July 7, 2018 Croatia fans inside the stadium before the match REUTERS/Maxim Shemetov
  REUTERS/Maxim Shemetov
   

  Reprezentacija Azerbajdžana doputovala je inače u utorak u Zagreb, dva dana prije utakmice, kako bi se što bolje aklimatizirali. Izbornik Nikola Jurčević povest će svoje dečke danas na travnjak maksimirskog stadiona od 19 sati. Njemu je to dobro poznata lokacija, iz zadnje ere u Dinamu ne baš pretjerano sretna, no njegovim igračima sasvim nova.

  Azeri su za smještaj odabrali hotel Sheraton, kao i mnoge nacionalne vrste koje dolaze u Zagreb, otkako u njemu, a to je već godinama, nije Hrvatska. Vatreni su u Westinu. Uz Jurčevića u stožeru su pomoćnik Mario Tokić, kondicijski trener Frano Leko i skaut analitičar Armin Alibegović.

  Iz drugih medija