Deauville, Francuska, 220616.
Poms pole omnis sport dvorana. Konferencija za medije hrvatskih nogometne reprezentacije.
Na fotografiji: Marko Pjaca, Marko Rog.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

REAKCIJE IGRAČA

VATRENI DVOJAC IZ ITALIJE NIJE ODUŠEVLJEN ŽDRIJEBOM 'Teška je to skupina, ali radi se o Svjetskom prvenstvu i znali smo da nema laganih protivnika'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 03.12.2017. u 07:58

 • Nakon ždrijeba skupina na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Moskvi koji je Vatrene smjestio u skupinu zajedno s Argentinom, Nigerijom i Islandom oglasio se hrvatski dvojac iz Italije - Marko Pjaca i Marko Rog.

  Marko Pjaca, igrač Juventusa, cijeni suparnike, ali gaji optimizam:

  - Teška skupina, ali radi se o Svjetskom prvenstvu i znali smo da nema laganih protivnika. Argentina koja ima TOP zvijezde u momčadi, Island koji je nakon odličnog Europskog bio pobjednik naše skupine i nastavio niz sjajnih rezultata, te Nigerija koja je sigurno opasna. Vidjet ćemo… Sigurno će nam biti teško, ali tako i mora biti na Svjetskom prvenstvu i sigurno se ne bojimo nikoga.

   

  Marko Rog, prije derbija njegova Napolija i Juventusa, kazao je za SN:

  - Nije nas baš pomazio ždrijeb, ali kada pogledam druge skupine to je Svjetsko prvenstvo i sigurno nema laganih protivnika. Dobili smo Argentinu koja je na prošlom natjecanju izgubila u finalu, Island koji je nakon super nastupa na Europskom prvenstvu potvrdio kvalitetu i bio ispred nas u kvalifikacijama i Nigeriju koja se bez poraza u skupini uvjerljivo i lako kvalificirala ispred Kameruna i Alžira. Velim, sve kvalitetne momčadi, bit će prave tekme, ali vjerujem u našu kvalitetu i protiv svakoga idemo na pobjedu.

  Iz drugih medija