CROPIX
'ŽAO NAM JE NAVIJAČA'

VATRENI NA KOLJENIMA, IGRAČI UTUČENI 'Prokockali smo sve, moramo biti pošteni i reći da nešto ne štima! Mi ćemo među sobom probati vidjeti kako dalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2017. 01:29

Hrvatska je na Rujevici odigrala 1:1 protiv Finske i tako dodatno ugrozila plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Teško mi je nešto posebno pričati. Svima je jasno da smo razočarali i prokockali smo sve. Idemo sada na teško gostovanje i moramo se vaditi za play-off. Ne znam zašto je tako", rekao je odmah nakon susreta Andrej Kramarić pa nastavio:

"Moram istaknuti da je posebno igrati za Hrvatsku. Međutim, kada srce i mozak žele, nog jednostavno ne pokazuju to na terenu. Sad se moramo okrenuti utakmici u Ukrajini i dati ono što se očekuje od nas i ono što možemo. Nismo pokazali ni približno onome što pokazujemo u klubovima. Ne znam točno što je problem i što je rješenje. Svi znamo što nas čeka u Ukrajini. Nadam se da ćemo se veseliti. Žao mi je zbog ovakve situacije, ali dat ćemo sve od sebe da izborimo to Svjetsko prvenstvo", poručio je vidno razočarani Kramarić na koga se nadovezao i Domagoj Vida:

"Na kraju nismo ni zaslužili pobijediti. Do neke 60. minute kontrolirali smo sve i igrali, a kada smo zabili smo se jednostavno povukli. Ne znam zašto. Oni su tada preuzeli kontrolu i na kraju nam se obilo o glavu i dobili smo gol", rekao je Vida pa dodao:

"Vruća je glava, ali jednostavno moramo biti pošteni i reći da nešto ne štima. Mi igrači ćemo među sobom probati vidjeti kako dalje. U Ukrajini će biti jako teško. Bit će pun stadion u Kijevu. Međutim, to nam je zadnji vlak i moramo biti pravi. Pokušat ćemo se pribrati i otići tamo odigrati mušku utakmicu. Žao mi je naših navijača. Mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe."

Linker
21. travanj 2024 13:47