Ivan Rakitić
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
STOPER O KOLEGI

VATRENI PROGOVORIO O RAKITIĆEVOM OTKAZIVANJU REPREZENTACIJI UOČI KLJUČNOG DVOBOJA U OSIJEKU 'Bez Ivana nismo isti, ali možemo bez njega...'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 04. lipanj 2019. 00:25

Pred Dejanom Lovrenom i Vatrenima važan je sudar s Walesom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Može li uopće razmišljati o toj utakmici?

- Kako ne, ako je jedan Luka Modrić mogao nakon osvajanja Lige prvaka na Svjetskom prvenstvu biti najbolji igrač, onda je to za mene neupitno. Obvezan sam to napraviti za reprezentaciju - rekao je Lovren.

Ivan Rakitić otkazao je dolazak, što Lovren kaže o tome?

- A ne znam što je, čuli smo se samo kratko, a novine inače ne čitam. Ja sam mu, u svakom slučaju, pružio podršku, ali ne znam što se zbiva. Ne znam je li ozlijeđen ili što je, možda neki umor, čovjek je odigrao sto utakmica u dvije godine. Uopće ne sumnjam da će Rakitić opet biti s nama. Bez Rakete nismo isti. Ali možemo!

Mateo Kovačić osvojio je Europsku ligu s Chelseajem.

- Drago mi je zbog njega, zaslužio je to. Možda je i prije trebao dobiti šansu jer ima kvalitetu, finale protiv Arsenala odradio je fantastično. Nemam pojma hoće li ostati.

Soccer Football - Champions League Semi Final Second Leg - Liverpool v FC Barcelona - Anfield, Liverpool, Britain - May 7, 2019  Liverpool's Trent Alexander-Arnold celebrates with Rhian Brewster and team mates after the match   REUTERS/Phil Noble - RC16A9447BE0
REUTERS/Phil Noble

Treba li se pribojavati Velšana, biti posebno na oprezu? U Mađarskoj je Hrvatska doživjela nezgodan poraz.

- Nije bilo dobro u Mađarskoj, ali sada se moramo pokazati. Bit će teško, no imamo domaću publiku, krcat stadion u Osijeku.

Igra se u 15 sati, naviknuo je Lovren na taj termin u Premier ligi.

- Ma naviknuo sam i u 12 sati, kako ne u tri popodne.

Linker
19. travanj 2024 16:08