Vatreni slave gol protiv Češke.
 REUTERS/Max Rossi Livepic
'OPERACIJA' RUSIJA

VATRENI ZAPOČINJU PRIPREME ZA PRIJATELJSKE OGLEDE S PERUOM I MEKSIKOM Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Miamiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 12:00

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak se okupila u Miamiju te započela pripreme za prijateljske oglede s Peruom i Meksikom.

Izabranici Zlatka Dalića doputovali su u skladu s predviđenim planom i programom tijekom ponedjeljka u Miami, gdje će se pripremati za skorašnji prijateljski dvoboj s Peruom.

Utakmica je na rasporedu 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju, a Vatreni potom lete za Dallas, gdje će na stadionu AT&T 27. ožujka snage odmjeriti s Meksikancima.

Trening će hrvatska nogometna reprezentacija održati na terenima Sveučilišta Barry.

Hrvatska se turnejom po Sjedinjenim Američkim Država priprema za nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje će igrati protiv Nigerije, Argentine i Islanda.

Nakon okršaja s Peruom i Meksikom u ožujku, Vatreni će u lipnju odraditi još dvije provjere uoči početka svjetske smotre: 3. lipnja s Brazilom u Engleskoj te 8. lipnja sa Senegalom u Osijeku. Tako će izbornik Dalić moći testirati reprezentativce protiv čak četiri druga sudionika Svjetskog prvenstva.

Linker
25. travanj 2024 01:53