CROPIX
VELIKA UTAKMICA VATRENIH

VIDEO: HRVATSKI IZBORNIK OTKRIO RECEPT ZA GRKE I HOĆE LI MANDŽUKIĆ ZAIGRATI 'Ovo je samo prvo poluvrijeme, ali ponosni smo što će Maksimir biti pun'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 08. studeni 2017. 21:43

Hrvatska u četvrtak od 20:45 sati na Maksimiru protiv Grčke igra prvu utakmicu dokvalifikacija za Svjetsko pvrenstvo. Izbornik Zlatko Dalić je prvo otkrio kadrovska pitanja.

- Mandžo? - Vidjet ćemo. On želi i hoće, ali vidjet ćemo što se dogoditi, jer ovo je samo prvo poluvrijeme. Ako bude spreman igrati, igrat će, ako ne bude - neće.

Što je s Badeljem?

- Imamo dvije, tri alternacije, donio sam odluku, ali ne bih ju trenutačno otkrivao. Ne zamaram se time tko nam nedostaje, imamo dovoljan broj igrača koji mogu nadomjestiti one kojih nema.

Video: Tomislav Juranović

Statistika s Grcima sugerira - sirtaki, a ne feštu.

- Nikad ne gledam iza sebe, gledam samo sutra i u nedjelju. OK, statistika je takva, ali meni je to nevažan podatak. Zaista o tome ne razmišljam. Mi smo spremni, znamo što nas očekuje, moramo naći način kako da ih pobijedimo. Radi se o prvom poluvremenu, nemamo potrebu srljati, nama je obveza biti mirni i pametni. Mi smo za to spremni, predočio sam ideju kako to učiniti, a Maksimir će pokazati jesmo li za to spremni. Igra preko bokova, građenje i čekanje naših prilika, to je temeljni recept. Znate, velika je utakmica pred nama. Ponosni smo na to što će biti pun Maksimir, to nam mnogo znači. Zahvaljujem navijačima i molim ih za strpljenje, ali ponavljam: sutra je samo prvo poluvrijeme... - završio je Dalić.

Do jučer navečer prodano je 28.500 ulaznica, što znači da je za danas u prodaji ostalo manje od četiri tisuće karata. Maksimir će biti - “full house”!

Linker
20. travanj 2024 15:40