Ante Cizmic / CROPIX
DOMINACIJA KOCKICA I NA OTOKU

VIDEO: HRVATSKI NAVIJAČI PROMARŠIRALI VELŠKOM PRIJESTOLNICOM Pogledajte kako ''Moja domovina' odzvanja centrom Cardiffa!

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 13. listopad 2019. 19:23

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će na stadionu u Cardiffu pokušati doći do plasmana na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Eventualnom pobjedom protiv Walesa sve će dvojbe biti riješene i uoči zadnjeg kola protiv Slovačke na riječkoj Rujevici sljedećeg mjeseca.

Video: Ante Čizmić/Cropix

Hrvatskih navijača, trebalo bi, prema procjenama domaćina u Walesu biti oko 1.500. Okupili su se u ranim popodnevnim satima na dan utakmice, a ima ih i svih krajeva Europe. Na koncu, hrvatska kolonija u Irskoj je velika, njima nije bilo daleko. Pogledajte kako to izgleda u centru Cardiffa:

Video: Dražen Antolić/Sportske novosti

Nogometnu utakmicu uoči one glavne odigrali su i navijači iz Hrvatske i Walesa. Ta predigra nije završila dobro. Ali jest veselo. Na kraju duela pisalo je 5-4 za domaćine... - Ma pustili smo ih - smijali su se naši, čiji je ogled sa škotskim glasnicama organizirao Slavko Husnjak, u ime udruge "Budi ponosan".

Video: Tomislav Juranović/Jutarnji list

- Samo, ne znam kako ćemo sada doći kući, sinovima na oči... - dodaju nakon duela kokeg su, priznaju, preolako shvatili.

Pivo, ipak, nisu, zajedničko je druženje proteklo uz veselje i liječenje mišića tekućim lijekom, koji je itekako krijepio. I želkom za revanšom. Čim prije, tim bolje. Navijačka reprezentacija, naime, od Walesa gubi samo jednom...

Linker
26. travanj 2024 06:59