screenshot dailymotion
PREVIŠE JE TO KIKSEVA

VIDEO: KADA OVO NAPRAVIŠ PROTIV HRVATSKE, BUDI SIGURAN DA SLIJEDI KAZNA Zbog ovakvih stvari Grci gotovo sigurno neće vidjeti Svjetsko prvenstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2017. 09:27

U prvom susretu dodatnih kvalifikacija za plasman na svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija je na rasprodanom stadionu Maksimir pobijedila Grčku 4-1 načinivši veliki korak prema plasmanu na World Cup.

Osim odlične igre naših valja istaknuti i dvije velike pogreške grčkih nogometaša koje su uvelike pridonijele visokom porazu na Maksimiru.

Prva situacija dogodila se u 13. minuti kada je Modrić zabio iz penala nakon velike pogreške grčkog vratara Orestisa Karnezisa kojem je prvo lopta pobjegla, a potom je oborio Nikolu Kalinića skrivivši kazneni udarac.

Jedanaesterac je sigurno realizirao Modrić. Samo šest minuta kasnije bilo je 2-0. Strinić je sjajno ubacio s lijeve strane, a Kalinić zabio petom kraj zbunjene grčke obrane.

Druga velika pogreška dogodila se odmah u nastavku, točnije u 49. minuti kada smo zabili i četvrti pogodak. Stafylidis je s pet metara prsima vraćao loptu svom golmanu, ali je Vrsaljko presjekao njegovo dodavanje, a u nastavku akcije Kramarić je pogodio iz blizine.

Linker
18. travanj 2024 21:31