Screesnhot: YouTube/Narodni radio
KONAČNI ODGOVOR

VIDEO: MARIO MANDŽUKIĆ OTKRIO GLAVNI I JEDINI RAZLOG NAPUŠTANJA VATRENIH Da se to nije dogodilo, i danas bih igrao za Hrvatsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. lipanj 2019. 20:13

Nakon osvajanja humanitarnog teniskog turnira 'Gem, set, Hrvatska' na zagrebačkoj Šalati, Mario Mandžukić gostovao je u studiju Narodnog radija te odgovorao na brojna zanimljiva pitanja o reprezentaciji, Juventusu, Ronaldu..

Hrvatskoj javnosti sasvim je sigurno najzanimljivija tema Mandžin oproštaj od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, mnogi će i danas reći - preuranjen s obzirom na njegove godine (33), formu i doprinos u Torinu.

"U karijeri sam morao donijeti puno važnih odluka, a završetak reprezentativne karijere bila je jedna od tih. Nisam donio odluku u jednom danu. Prije Svjetskog prvenstva sam si rekao da idem dati sve od sebe i da idem pokušati nešto ostvariti s Hrvatskom da bih mogao doći do faze u kojoj mogu reći 'Zbogom' najljepšem i svetom dresu. Da nismo nešto osvojili, ja bih i dalje igrao jer je to bio moj san i cilj", objasnio je Mandžukić.

Mandžo je u Juventus stigao 2015.godine iz madridskog Atletica, a posljednjih godinu dana svlačionicu dijeli s jednog od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, Cristianom Ronaldom.

"Ronaldo nije uopće zeznut. On je sasvim normalan dečko, iznenadio sam se koliko je jednostavan. I Talijani su slični nama, imamo sličan mentalitet. Fanatici su za nogomet, a malo su i divlji, kao mi".

Linker
22. travanj 2024 04:09