Marco Luzzani/Getty Images
SERIE A

VIDEO: NASTAVLJA SE SHOW NAJUGODNIJEG IZNENAĐENJA, ISPRED NJEGA JE SAMO CRISTIANO RONALDO Vatreni ostao na klupi, Milanovo novo čudo opet zabilo

Piše: HinaObjavljeno: 22. veljača 2019. 23:48

Nogometaši AC Milana u petak su u 25. kolu talijanskog prvenstva na San Siru svladali slabašni Empoli sa 3-0, te su se učvrstili na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice koje vodi u Ligu prvaka.

Ponovno je za Milan zabio poljski golgeter Krzysztof Piatek (23), kojeg su doveli u zimskom prijelaznom roku iz Genoe. Piatek je bio strijelac vodećeg gola u 49. minuti. To mu je peti gol u dresu Milana, a ukupno ima na kontu 18 pogodaka i drugi je na listi strijelaca. Ispred njega je samo Cristiano Ronaldo sa 19 golova.

Za Milan su još zabili Franck Kessié (51) i Samu Castillejo (67). Hrvatski branič Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Milana.

Remi Werdera i Stuttgarta

Stuttgart, koji se nalazi u opasnoj zoni, u petak je u 23. kolu Bundeslige u gostima kod Werdera poveo u 2. minuti golom Stevena Zubera, ali je Werder poravao u 45. pogotkom Davyja Klaassena. Hrvatski branič Borna Sosa ostao je na klupi za pričuve Stuttgarta.

Porazi Cardiffa i Fulhama

U 27. kolu Premier lige Gerard Deulofeu bio je trostruki strijelac za Watford, koji je u petak u gostima dobio

Cardiff sa 5-1, dok je West Ham svladao Fulham sa 3-1.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 14:01