Screenshot / Twitter
SVAKA ČAST, VATRENI

VIDEO: SVJETSKO PRVENSTVO SE VRATILO! POGLEDAJTE LUDO SLAVLJE U SVLAČIONICI VATRENIH Svi su opet na nogama, ruke su u zraku, stol je jedva izdržao...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 00:50

Hrvatska je nogometna reprezentacija u sklopu Lige nacija na Maksimiru ugostila reprezentaciju Španjolske. Osim bolnoga poraza od 6:0, Vatreni su imali još jedan velik motiv za pobjedu - borbu za prvo mjesto u skupini.

U fantastičnoj utakmici s čak pet golova i punoj neizvjesnosti do zadnjih trenutaka Hrvatska je uspjela pobijediti 3:2 i time povećati šanse za osvajanje prvoga mjesta.

Maksimir je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, atmosfera je bila spektakularna i navijanje nije prestalo od prve do zadnje minute. No, kako tek slave naši Vatreni, imali smo prilike vidjeti u videozapisu koji je objavljen nakon samoga susreta na službenim stranicama Hrvatskoga nogometnog saveza.

Hrvatski su nogometaši u svlačionici zagrljeni zapjevali pjesmu "Moja domovina" i razgaljeno proslavili zasluženu pobjedu koja će zasigurno još dugo ostati u sjećanju hrvatskih navijača.

Pogledajte kako je to izgledalo u svlačionici Vatrenih.

Linker
20. travanj 2024 00:03