REUTERS
NE MOŽE JEDNOSTAVNO

VIDEO: VATRENI IMAJU NOVOG VELIKOG KONKURENTA NA PUTU DO SVJETSKOG PRVENSTVA Pogledajte tešku pobjedu koja komplicira stvari Hrvatskoj!

Ukrajinski nogometaši pobijedili su u susretu I skupine kvalifikacija za SP u Tampereu Finsku s 2-1 te ostali u utrci za vodećom Hrvatskom i približili se na samo dva boda.
Piše: HinaObjavljeno: 11. lipanj 2017. 22:03

Ukrajinci su teškom mukom slavili protiv Finaca, koji su bili bolji u prvom dijelu koje je okončano bez golova U 51. minuti Ukrajina je povela pogotkom Jevhena Konopljanke, koji je s dva metra ubacio loptu u praznu mrežu nakon što je finski vratar Hradecky obranio šut Malinovskog.

U 72. minuti izjednačio je Joel Pohjanpalo, koji je glavom svladao Pjatova iz odbijanca nakon što je branič gostiju Rakitskij uzdrmao gredu svog gola. Finsko veselje nije dugo trajalo, u 75. minuti Artem Besjedin je glavom pogodio mrežu domaćih za pobjedu.


---

U ovij skupini večeras igraju Island - Hrvatska te Kosova - Turska. Vodi Hrvatska s 13 bodova, Ukrajina je sada druga s 11 bodova, a Finska je ostala na jednom bodu.


Goal

U skupini D u Dublinu su Republika Irska i Austrija odigrali 1-1. Gosti su poveli preko Martina Hintereggera (32), a za Irce je izjednačio Jonathan Walters (85). U drugoj utakmici skupine u Kišinjevu su Moldavija i Gruzija odigrali 2-2 nakon što su domaći do 65. minute vodili s 2-0.

-------------------------------------------------------------

SKUPINA D

Irska - Austrija 1-1 (Jonathan Walters 85/Martin Hinteregger 32)

Moldavija - Gruzija 2-2 (Radu Ginsari 15, Alexandru Dedovs 36/Giorgi Merebašvili 65, Valeri Kazaišvili 70)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
25. travanj 2024 22:32