Tom Dubravec/ CROPIX
DAN DO VELIKOG SRAZA

VIDEO: VATRENI ODRADILI TRENING NA MJESTU SRAZA S NIGERIJOM Pogledajte kako izgleda 250 milijuna eura vrijedan stadion na kojem će zaigrati Hrvatska

Piše: HinaObjavljeno: 15. lipanj 2018. 23:30

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je na Areni Kalinjingrad na kojoj će u subotu otvoriti svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Nigerije.

Hrvatski trening je već uobičajeno bio otvoren samo prvih 15 minuta nakon čega su novinari i snimatelji morali napustiti tribine prekrasnog stadiona koji prima 35.212 gledatelja, a izgradnja je stajala nešto više od 250 milijuna eura.

Dok su novinari pratili s tribina, "Vatreni" su se lagano zagrijavali i izbornik Zlatko Dalić nije želio otkrivati karte.

VIDEO: Nikola Lipovac

"Znam kojih 11 će sutra započeti utakmicu. Razgovarao sam s igračima, no javnost će početnu momčad doznati sutra," kazao je hrvatski strateg.

Nagađa se kako će "Vatrenih" protiv "Super orlova" istrčati u hrabroj formaciji sa četiri ofenzivna igrača (Rebić, Kramarić, Perišić, Mandžukić), dok bi Luka Modrić i Ivan Rakitić trebali zaigrati na poziciji zadnjih veznih. Zvijezde Real Madrida i Barcelone tako bi trebale držati 'srce Hrvatske'.

Iz momčadi po svemu sudeći ispadaju Vedran Ćorluka i Milan Badelj, dok bi poziciju lijevog bek trebao dobiti Ivan Strinić ispred Josipa Pivarića.

Linker
18. travanj 2024 02:35