CROPIX
NAJNOVIJE VIJESTI IZ ROVINJA

VIDEO: VATRENI POJAČALI TRENINGE, STIGAO I LEGENDARNI HRVATSKI TRENER, ALI ONO GLAVNO TEK SE SPREMA 'Ulazimo u 8 najboljih, a onda je sve moguće!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. svibanj 2018. 00:42

Vatreni su u srijedu u Rovinju trenirali dva puta, drugi trening od 18 sati bio je gotovo isključivo taktičke prirode. Izbornik Dalić uvježbavao je akcije, a na tribini se pojavio i Dragan Talajić, trener sa sjajnim rezultatima u Aziji, gdje ima status legende.

- Došao sam vidjeti prijatelja Dalića - kazao nam, je Talajić, koji je završio angažman u kini i polako se primiče prema Europi, jer ima ponudu iz Turske, ali i iz engleskog Championshipa.

​- Za nas bi sjajan rezultat bilo da uđemo među osam na SP-u, a i potom bi sve bilo moguće jer imamo odlične igrače. Jako puno očekujem od Rakitića, koji je specijalno važan za Hrvatsku - kazao je Talajić.

Reprezentacija je u srijedu imala dva treninga, jednak program je i u četvrtak, kad tijekom poslijepodneva stižu Modrić, Kovačić i Lovren, da bi u petak radila samo ujutro, i to laganije.

U Liverpool leti iz Pule u subotu u 11 sati. Izbornik Dalić planira na Otok povesti sva 24 igrača, a dan kasnije, u ponedjeljak, 4. lipnja, mora objaviti konačnu listu 23. Na kojoj može biti promjena samo u slučaju ozljeda, te uz odobrenje FIFA-e, Kao što je bilo i na raznijim prvenstvima.

Linker
26. lipanj 2024 13:19