Kane
 Reuters/Carl Recine / Action Images via Reuters
MALA OSVETA ZA RUSIJU

WEMBLEY SE NAKLONIO SVOJIM JUNACIMA, IGRAČI BLISTALI OD SREĆE Čovjek koji je rastužio Hrvatsku poručio: 'Uživat ćemo u pobjedi, ovo je nevjerojatno'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. studeni 2018. 19:29

Dugo su engleski nogometaši ostali na terenu i pozdravljali navijače nakon pobjede protiv Hrvatske, a prije nego je otišao s travnjaka, čovjek odluke, engleski kapetan Harry Kane, razgovarao je s reporterom SkySportsa i iznio prve dojmove:

- Osjećam se sjajno! Ponosan sam na svoje suigrače, pokazali smo karakter, ostali smo mirni kad smo gubili i smogli smo snage za preokret. Vjerujem da smo zaslužili ovu pobjedu, nitko nam ništa nije poklonio. Bili smo vrlo razočarani nakon prvih 45 minuta kad vrlo dobru igru nismo okrunili pogotkom i vodstvom. I u tim je trenucima bilo najvažnije da ostanemo mirni, da ne srljamo bezglavo, jer nam je suparnik bila jedna od najjačih svjetskih momčadi, koja nas je izbacila u polufinalu SP. Kad smo razgovarali nakon tog ispadanja u Rusiji, rekli smo da ćemo napredovati, da ćemo biti još bolji, a za to je potrebno pobjeđivati najbolje. Hrvatska svakako pripada toj skupini, a mi smo je pobijedili i okončali smo godinu na fantastičan način. Uživat ćemo u ovoj pobjedi - rekao je Kane i opisao ozračje na Wembleyu:

- Ovo je nevjerojatno, nikad nisam nešto slično doživio. Toliko je ljudi bilo u engleskim dresovima i s engleskim zastavama, stalno su nas bodrili, nisu nam okrenuli leđa ni kad smo gubili. Osjećali smo tu potporu, koja nam je još kako trebala. Željeli smo sve naše navijače učiniti ponosnima i znam da sad uživaju u ovoj velikoj pobjedi – govorio je Kane, koji je protiv Hrvatske prekinuo golgeterski post, zabio je gol nakon sedam utakmica u kojima nije bio strijelac.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 10:27