Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

ZABRINJAVAJUĆI SCENARIJ

ZLATKO DALIĆ SKOČIO S KLUPE, HRVATSKU ŠOKIRALA OZLJEDA NIKOLE VLAŠIĆA! Junak kvalifikacija jedva je izašao s travnjaka, oglasio se i doktor Vatrenih

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.11.2019. u 19:44

 • Upravo ono čega su se u stožeru Vatrenih najviše probojavali dogodilo se u toj nepotrebnoj prijateljskoj utakmici Hrvatske i Gruzije u Puli.

  U 79. minuti ozlijeđen je Nikola Vlašić, nakon jednog duela s Navalovskim. Zlatko Dalić skočio je s klupe, Vlašić je s bolnom grimasom, uz bujicu psovki na ramenima fizioterapeuta jedva izašao s terena, i možemo se samo nadati da ionako načeto koljeno junaka kvalifikacija nije teško stradalo.

  Da stvar bude gora, nekoliko minuta poslijeo ozlijedio se i Josip Juranović. Kapetan Hajduka stradao je u jednom duelu i izašao iz igre - dva puta. Prvo mu je nekoliko minuta ukazivana pomoć, potom se vratio u igru, a onda opet izašao par minuta prije kraja susreta.

  Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
  Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

    

  Dr. Zoran Bahtijarević ovako je u prvoj izjavi nakon utakmice opisao stanje ozlijeđenih.

  "Vlašić je dobio jak udarac u potkoljenicu, ali čini se da neće biti tako teška ozljeda kao što je činilo na prvi pogled na terenu. Što se tiče Juranovića, radi se o istegnuću mišića. Nadamo se da je samo istegnuće, ali to ćemo moći reći tek kad se naprave dodatni pregledi", rekao je dr. Bahtijarević.

  Juranoviću je sada upitan i nastup protiv Dinama u petak, u 16. kolu HNL-a.

  Tagovi
  Iz drugih medija