Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid v Liverpool - NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine - May 26, 2018 Liverpool's Mohamed Salah injures his shoulder in a challenge with Real Madrid's Sergio Ramos REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS/Gleb Garanich

INTERVJU ZA MARCU

SALAH ELEGANTNO UZVRATIO UDARAC RAMOSU 'Uvijek je u redu kada te nasmije onaj koji te je prvo rasplakao...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.06.2018. u 13:43

 • Mohamed Salah uzvratio je udarac Sergiju Ramosu.

  Mnogi smatraju da bi veliko ovogodišnje finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola drugačije završilo da je Salah ostao na terenu i da nije nastradao u duelu sa Sergiom Ramosom.

  Podsjećamo, napustio je teren u 31. minuti zbog išćašenog ramena, a ranije ovog tjedna Ramos je za As komentirao njegovu ozljedu.

  "Puno ste pažnje posvetili tome sa Salahom. Nisam o tome želio govoriti jer je sve bilo pod povećalom. On je mene primio za ruku i pao je na ruku. Ozljedamu se dogodila na drugoj ruci, a kažu da sam ja njega zahvatio. Razgovarao sam sa Salahom i bio je dosta dobro. Mogao je igrati uz injekciju u drugom poluvremenu, ja sam to napravio nekoliko puta", rekao je Ramos.

  Ramosova insinuacija da si je sam kriv za ozljedu nasmijala je Salaha.

  "To je smiješno", komentirao je Egipćanin za Marcu.

  Upitan za Ramosov komentar da je mogao igrati uz injekciju, Salah je rekao.

  "Uvijek je u redu kada te nasmije onaj koji te je prvo rasplakao. Možda mi je također mogao reći hoću li biti spreman za Svjetsko prvenstvo?", dodao je Salah.

  Ipak, priznao je Salah da mu se Ramos javio porukom nakon finala.

  "Poslao mi je poruku da, ali nikad mu nisam rekao da je sve u redu".

  Salah i dalje vodi utrku s vremenom da bi bio spreman za nastup na Mundijalu.

  "Sada sam bolje i nadam se da ću zaigrati u prvoj utakmici protiv Urugvaja, ali to će ovisiti o tome kako ću se osjećati kada dođe utakmica", zaključio je sjajni Egipćanin.

  Iz drugih medija