Messi i Ronaldo dresovi
 Denis Doyle/Getty Images / Denis Doyle Getty Images
RASPISALI SE ENGLEZI

SAN USKORO POSTAJE STVARNOST: 'MESSI I RONALDO ĆE IGRATI ZAJEDNO!' Nogometna legenda bit će ključna u realizaciji jednog od najvećih poslova ikad

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2020. 19:50

Nogometni svijet često se posljednjih godina bavio temom - što kada bi Cristiano Ronaldo i Leo Messi zaigrali zajedno? Ako je za vjerovati napisima u engleskim medijima ta bi se priča uskoro mogla i realizirati.

Naime, iako izgleda nezamislivo da ovaj veličanstveni dvojac zaigra u istoj momčadi i da napuste Barcelonu i Juventus, trener MLS momčadi Minnesote United, Adrian Heath uvjeren je kako će Inter iz Miamija dovesti dvije zvijezde, a kao ključnog čovjeka u njihovom dovođenju istiće Davida Beckhama.

Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida želio bi dovesti spomenuti dvojac kako bi podigao razinu lige, a novoformiranoj franšizi povećao ugled i ostvario ogroman marketinški profit.

ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 11:  Lionel Messi of Argentina and FC Barcelona the winner of the Ballon d'or is congratulated byCristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid during the FIFA Ballon d'Or Gala 2015 at the Kongresshaus on January 11, 2016 in Zurich, Switzerland.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Matthias Hangst/Getty Images / Matthias Hangst Getty Images
Messi i Ronaldo

- Obzirom na njegove veze s igračima i kada pogeldam plan koji je napravio, već vidim Messija i Ronalda u Miamiju. Mislim da će igrati zajedno - rekao je američki trener za Mirror.

U posljednjih nekoliko godina velik je broj igrača iz Europe otišao preko bare, a zadnji je Chicharito Hernandez, koji je zamijenio Ibrahimovića u LA Galaxyju.

Linker
20. travanj 2024 15:09