Marco Luzzani/Getty Images / Getty Images
SPREMAN ZA INVESTICIJE

SENZACIONALNA PRIČA O KUPNJI HAJDUKA DOBILA SVOJ NASTAVAK Iz Napulja reagirali na izjavu nogometnog moćnika koja je glasno odjeknula u Hrvatskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2018. 10:24

Nedavna izjava Napolijevog predsjednika Aurelija de Laurentiisa, glasovitog filmadžije, glasno je odjeknula u Hrvatskoj, posebice u Splitu.

"Dajte, omogućite mi priliku i kupit ću Hajduk", rekao je De Laurentiis po završetku glavne skupštine ECA, udruženja europskih klubova održane u Splitu, u hotelu Meridien Lav.

Nadodao je kako misli ozbiljno i zagolicao navijačku maštu.

"Dajte neku mogućnost, formulaciju… Ovako s nogu razgovaramo, to nisu šale. Pitajte Edija, spreman sam za razgovore. Ali ne s navijačima nego s nekim iz kluba, iz Grada..."

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - AUGUST 23:  SSC Napoli president Aurelio De Laurentiis looks on before the Serie A match between US Sassuolo Calcio and SSC Napoli at Mapei Stadium - Città del Tricolore on August 23, 2015 in Reggio nell'Emilia, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images / Getty Images

Ranije ovog ljeta De Laurentiis investirao je u Bari, pa zašto ne i u Hajduk. Na njegovu izjavu kratko se osvrnuo gradonačelnik Napulja Luigi De Magistris.

"Bilo bi mu bolje da kupi nekoliko novih igrača za Napoli", prenosi De Magistrisove riječi ANSA.

Još ranije je De Laurentiis prijetio da će Napolijeve utakmice Lige prvaka preseliti u Bari, a Napolijev stadion 'San Paolo' okarakterizirao je kao 'zahod'.

Linker
24. travanj 2024 19:42