REUTERS
OVO NITKO NIJE OČEKIVAO

SENZACIONALNA VIJEST S OTOKA! REAL DOVODI ČOVJEKA ZA KRIZNE SITUACIJE Dok čekaju Mourinha i Pochettina, Kraljevi iz mirovine vade njemačkog velikana?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2018. 12:48

Pomalo senzacionalna vijest stiže nam iz Engleske, točnije donosi je tamošnji Daily Record koji tvrdi kako u Real Madridu ozbiljno razmišljaju da na klupu dovedu njemačkog stručnjaka Juppa Heynckesa. Ovaj bivši strateg njemačkog velikana Bayerna bio samo privremeno rješenje dok u Madridu ne uhvate ili Josea Mourinha ili Mauricija Pochettina.

Niti jedan od spomenutih još uvijek nije na raspolaganju Florentinu Perezu, ali na Bernabeu su navodno spremni čekati koliko god bude trebalo. Nakon otakaza Juliena Loptegtija zvijezde iz Madrida je preuzeo Santiago Solari, ali 'kraljevi' u njemu ne vide dugoročno rješenje.

Podsjećamo, Heynckes je otišao u mirovinu 2013. godine da bi se potom u sezoni 2017/18 ponovno vratio na klupu Bayerna koji se tada nalazio u problemima. Heynckes je s europskim divom osvojio ukupno dva naslova Lige prvaka, četiri naslova u Bundesligi i jedan Kup.

MUNICH, GERMANY - APRIL 28: Head coach Jupp Heynckes of Bayern Muenchen (l) and head coach Niko Kovac of Frankfurt attend a press conference after the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Eintracht Frankfurt at Allianz Arena on April 28, 2018 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

S druge strane iako se Perez nada da bi ga uskoro mogao imati u svlačionici, Jose Mourinho još uvijek nema namjeru napustiti Manchester United kao i Mauricio Pochettino koji već nekoliko sezona u Tottenhamu radi odličan posao.

Linker
23. travanj 2024 12:46