Mandžukić
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
TRENER IMA SAMO RIJEČI HVALE

ALLEGRI NIJE ZABRINUT ZA RONALDA, ALI JE POSEBNO ODUŠEVLJEN MANDŽUKIĆEM 'Nisam očekivao da će biti baš u ovakvoj formi nakon Svjetskog prvenstva'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2018. 11:40

Mario Mandžukić igra u velikoj formi, sinoć je bio najzaslužniji za pobjedu Juventusa kod Parme, donedavni Vatreni postigao je pogodak i asistirao je petom Matuidiju za pobjedonosni pogodak. Cristiano Ronaldo još uvijek čeka svoj prvijenac u Serie A, no dok Mandžukić igra u ovoj formi Allegri ne mora brinuti.

- Momci su odigrali jako dobro. Parma je uvijek težak protivnik, u posljednjih pet utakmica u gostima uspjeli smo slaviti tek jednom. Njihov primarni cilj ove sezone je izboriti ostanak u ligi. Jako su dobro organizirani i opasni iz kontra napada, ali kako je utakmica odmicala tako su i oni padali sa snagom. Zaslužili smo ovu pobjedu, ali imamo još puno posla.

Allegri se osvrnuo i na Ronalda koji još uvijek čeka na svoj prvijenac u Italiji.

- Svaki napadač ima određenih problema s kojima je suočen u talijanskoj ligi, ali ukupno gledajući odigrao je dobru utakmicu. Zadovoljan sam njegovom igrom i smatram kako će reprezentativna stanka svima dobro doći.

Mandžukić je ponovno zabio i odigrao još jednu sjajnu utakmicu u dresu Juvea.

- Mandžukić je uvijek bio velikodušan, niti sam nisam očekivao da će biti u ovako dobroj formi nakon Svjetskog prvenstva. Dybala se još traži, ali i on je odigrao dobru utakmicu.

Linker
19. travanj 2024 21:14