Emilio Andreoli Getty Images
PRENOSE TALIJANI

ANTE REBIĆ PODIGAO SAN SIRO NA NOGE, A ONDA JE USLIJEDILA LEKCIJA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA Šveđanin poludio nakon utakmice i sve suigraču sasuo u lice!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2020. 13:50

Nogometaši Milana u posljednjem su kolu Serie A stigli do pobjede protiv Torina (1:0), a strijelac pobjedničkog pogotka za domaćine bio je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić.

Ipak, unatoč osvojenim bodovima, izgleda kako u svlačionici nakon utakmice nije bilo prevelike fešte. Naime, kako prenosi talijanski Tuttosport, Zlatan Ibrahimovič prišao je suigraču Lucasu Paqueti i odbrusio mu kako se nije dovoljno zalagao na utakmici.

Osim zbog svojih kvaliteta, Ibrahimović je na San Siro dovoden kako bi uveo i malo reda u svlačionici, a upravo to dogodilo se nakon Torina. Ibrahimović je očitao lekciju Paqueti, ovaj mu je navodno nešto odgovorio da bi mu Šveđanin još jednom objasnio kako stoje stvari i tu je rasprava završila. Brazilac je samo pognuo glavu i prihvatio kritike iskusnijeg i boljeg od sebe.

AC Milan's Croatian forward Ante Rebic (18) celebrates after opening the scoring during the Italian Cup (Coppa Italia) semi-final first leg football match AC Milan vs Juventus Turin on February 13, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
ISABELLA BONOTTO AFP

Kada je Paqueta u pitanju, on je dosad odigrao za Milan 834 minute ove sezone. Počeo je protiv Torina, ali prepostavlja se da će protiv Fiorentine u idućem susretu ipak biti na klupi.

Linker
20. travanj 2024 02:29